Vitamin Well tecknar order på kylskåp med Enjoy Group AB (publ) avseende 2010, leveranser kommer att ske fortlöpande under året i

Det svenska företaget Vitamin Well levererar funktionella vitamindrycker efter egen receptur och har introducerat ett helt nytt segment på den svenska marknaden. Exempelvis utsågs Vitamin Well 2009 till årets produkt på Pressbyrån med motiveringen: "Att på en mogen marknad med etablerade aktörer lyckas skapa en produkt som kunden önskar och handeln efterfrågar är stort. Att därutöver lyckas skapa omsättning som inte kannibaliserar utan som lägger sig på toppen av befintligt omsättning gör succén till ett faktum. Årets produkt på Pressbyrån 2009 - Vitamin Well"

Orderläget i övrigt hos Enjoy är tillfredsställande och ytterligare pressmeddelanden kommer att publiceras denna vecka.

VD kommentar
“Det är mycket glädjande att Vitamin Well som är en tuff modern uppstickare på dryckesmarknaden med funktionella vitamindrycker väljer att köpa i princip 100 % av sina dryckeskylskåp från Enjoy. Eftersom Vitamin Wells marknadsbearbetning ökar explosionsartat så kan jag konstatera att antal kylskåp som kommer att placeras ut 2010 är väsäntligt säger Enjoys VD Håkan Sjölander.”

På uppdrag av styrelsen

Håkan Sjölander
VD
Enjoy Group AB

Kort om Enjoy
Enjoy är en svensk/norsk koncern specialiserad på design – utveckling tillverkning av kylskåp med varumärkesdekor och hyllösningar till restaurang samt service- och dagligvaruhandeln där de traditionella hyllorna ersätts med FIFO – SwingOut lösningar som innebär följande fördelar: o Minskar tiden för inplockning av varor o Eliminerar risken med utgående datum på produkterna (FIFO) o Ökar försäljningen eftersom produkterna alltid är frontade. Besök gärna Enjoys hemsida: www.enjoygroup.eu och Klimasans hemsida: www.klimasan.com.tr.

För mer information kontakta:

Håkan Sjölander, VD Enjoy Group AB (publ)
Telefon: 070 59 444 69
E-post: hakan.sjolander@enjoysales.se

Läs mer