Vägen Framåt

EasyFill AB ställde föregående vecka ut på Drinktec i Munchen och allt kan sammanfattas i ett ord, succé.

Som informerats om i tidigare PM under föregående vecka erhöll bolaget massor av konkreta förfrågningar samt ett antal testorder till kunder mestadels i Europa men också till flera andra länder i världen. Nu börjar således arbetet med att ta vara på alla kontakter och av den anledningen har vi nu inlett sökandet efter en exportförsäljare. Man eller kvinna helst med erfarenhet av internationella affärer, gärna med erfarenhet inom vår bransch (Butiksverksamhet på olika plan). En person som skall passa in i vårt tänk och som brinner av intresse för att arbeta med våra produkter. Personen vi söker tror vi skall vara stationerad i Stockholm, men det är inte ett måste.

VD Kommentar:
Nu startar det tuffa arbetet med att ta vara på alla kontakter vi fick på mässan och för min personliga del är detta det roligaste jag gjort i mitt liv. En av världens absolut största tillverkare av kylskåp ringde tidigt på måndag 23/9 och bokade ett personligt möte på kontoret i Sollentuna tisdagen den 24/9 eftersom man så snabbt som möjligt vill lansera våra produkter på världsmarknaden. Det är glädjande att den tillverkaren skickar en av sina starkaste kort som får ändra hela sin veckoplanering för att få en träff med oss som företräder EasyFill.

För mer information kontakta:
Håkan Sjölander CEO, EasyFill AB (publ)
Mob: +46 70 59 444 69, E-mail: hakan.sjolander@easyfill.se

Jens Nisu Marketing Manager EasyFill AB (publ)
Mob: +46 70 660 58 82, E-mail: jens.nisu@easyfill.se

www.easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill AB är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer