Utvärderingsrapport från Ica Maxi i Barkaby.

EasyFill har tillsammans med Ica Maxi Barkabystaden under 2019 testat den patenterade produkten TurnLoader för mejeriprodukter. Efter att testen var slutförd har EasyFill erhållit en testrapport som visar att de siffror bolaget tidigare presenterat stämmer till fullo.

Testrapporten publiceras i samband med detta pressmeddelande som ett nyhetsbrev samtidigt som den publiceras på bolagets hemsida.
Rapporten är omfattande och beskriver utförligt hela processen på flera sidor.

Nyhetsbrevet kan läsas på nedanstående länk:

https://spotlightstockmarket.com/sv/market-overview/nyheter//nyhets-artikel?id=54959

Rapporten kan läsas i nyhetsbrevet samt här:

https://www.easyfill.se/wp-content/uploads/2020/01/Rapport-ICA-Maxi-Bernt-Welander.pdf

Kommentar från Jens Lidén Marknadschef på EasyFill.

Vi som varje dag lever med EasyFill och våra kunder är medvetna om att våra produkter har extremt bra egenskaper som minskar påfyllningstiden, ökar försäljningen och minskar matsvinnet. För oss är denna rapport ingen aha-upplevelse men att vi nu har en rapport från en erkänt duktig ICA handlare som verifierar allt vi dagligen säger känns väldigt bra.

Att det är en framgångsrik välkänd ICA handlare med en butik som har en omsättning på över en halv miljard ökar tveklöst trovärdigheten i rapporten. Det är en sak när vi presenterar siffror men det ger en helt annan tyngd när det finns faktasiffror i en butik bakom den.

Rapporten i fråga kommer att översättas till flera språk så att vi kan använda den i vår marknadsföring internationellt.

På EuroShop i Dusseldorf 16-20 Februari kommer rapporten att vara en viktig del i vår marknadsföring.

God fortsättning på 2020

Jens Lidén
Marknadschef
+46 70 660 5882
jens.liden@easyfill.se 

Kort om EasyFill Group

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker runt om i världen med upp till 40%.

EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företag, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

www.easyfill.se 
www.easyfillcorporate.com

CisionLink Pressmeddelande om testrapport från ICA Maxi