Succé på Drinktec i München

Efter två och en halv dag som utställare på Drinktec i München sammanfattas allt i ordet SUCCÉ.

Måndagen startade lite lugnt eftersom besökarna reser till mässan men från måndag eftermiddag och framåt har potentiella kunder i princip slagit om att få prata med oss.
Chefer från stora värdsledande läskedrycksföretag och chefer från de största kylskåpstillverkarna i världen är personer som normalt inte står och väntar för att få prata med en säljare men utanför vår monter har de som skolpojkar stått och väntat på sin tur.

En företrädare med makt att bestämma för en av världens största läskedryckstillverkare tillbringade 30 minuter i vår monter under onsdagsförmiddagen och han var lyrisk, men listan på besökare med samma entusiasm kan göras lång. Aldrig tidigare har vi haft så mycket konkret att ta med oss efter en mässa och då har bara halva tiden passerat.

VD kommentar
Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen MINA AKTIER ÄR INTE TILL SALU.
För mer information kontakta :
Håkan Sjölander CEO , EasyFill AB (publ)
Mob: +46 70 59 444 69, E-mail: hakan.sjolander@easyfill.se
www.easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill AB är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker.
EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer