Spendrups Bryggeri AB tecknar nytt inköpsavtal med Enjoy Group AB (publ)

Sveriges största öl/läsk bryggeri, Spendrups Bryggeri AB har efter flera förhandlingsrundor under de senaste månaderna bekräftat att man valt Enjoy Group AB som sin leverantör av kylskåp med varumärkesdekor 2011 och 2012 med ett optionsår gällande 2013. Leveranserna sker fortlöpande under året där varje år har ett ordervärde om ca 15-20 miljoner.

VD Kommentar
“Fantastiskt, Enjoy har i ytterst tuff konkurrens återigen tagit ett leveransavtal till Sveriges största öl/läsk leverantör Spendrups och det i en mördande konkurrens men återigen visar våra kunder att de produkter och tjänster Enjoy levererar står sig starka på marknaden säger Enjoys VD Håkan Sjölander”.

På uppdrag av styrelsen

Håkan Sjölander
VD
Enjoy Group AB

För mer information kontakta:

Håkan Sjölander, VD Enjoy Group AB (publ)
Telefon: 070 59 444 69
E-post: hakan.sjolander@enjoygroup.eu
www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. Företaget har ett nära samarbete med Klimasan från Turkiet som är en av Europas största tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor. Klimasan är börsnoterade på turkiska börsen.

Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på AktieTorget.

Läs mer