RotoTrack – Ny produkt från Enjoy Group

Under den internationella bryggerimässan Brau Beviale i Nürnberg den 9-11 november 2011 lanserade Enjoy Group AB en rykande färsk produktnyhet - RotoTrack.

Den nya produken bygger vidare på Enjoy Groups First in-First Out lösningar för kommersiella kylskåp samt Multideck-kylar och kompletterar den nuvarande produktportföljen med en lösning som är den enda på marknaden som erbjuder en Fi-Fo lösning för kylskåp med skjutdörrar. RotoTrack passar även i öppna kylar och kylskåp där inte företagets övriga produkter inte går att använda på grund av måttbegränsningar. Denna tillsynes enkla men geniala lösning är ett utmärkt komplement till befintliga produkter och öppnar upp nya möjligheter och marknader för Enjoy Group.

Den handtillverkade prototyp av RotoTrack som visades på mässan i Nürnberg 9-11 november visade funktionen till 100% och många av besökarna i montern upplevde att RotoTrack var en produkt som fram till nu saknats på marknaden. Tillverkningen av RotoTrack påbörjas omgående och produktinformation kommer att läggas ut på hemsidan. Med RotoTrack i sortimentet så upplever Enjoy Group att, i princip, samtliga kylskåpstyper på marknaden täcks in.

Sollentuna 15/11 2011

För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70 660 58 82 eller jens.nisu@enjoygroup.eu

För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer