RotoShelf till Ica To Go

Enjoy Group AB har levererat RotoShelf till Ica To Go's tredje butik i Stockholm (Kista) som öppnade den 7:e december 2011.

Ica har i dagarna öppnat sin tredje Stockholmsbutik i To Go-konceptet, denna gång i Kista norr om Stockholm. I samtliga butiker har Enjoys RotoShelf-lösning installerats. Ica meddelar i ett pressmeddelande att de utökar konceptet med ytterligare butiker under nästa år och det finns planer på att öppna 100 st To Go-butiker om pilotprojektet slår väl ut. Enjoy Group har stora förhoppningar om att finnas med i diskussionerna som partner till Ica vid utbyggningen av i konceptet i större skala.

Läs mer om Icas planer för To Go-konceptet här:
http://www.icanyheter.se/Nyheter/Inrikes/Ica-pa-gang–med-fler-To-Go/

Sollentuna 9/12 -2011

För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70-660 58 82 eller jens.nisu@enjoygroup.eu

För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker, samt ett försäljningskontor med Showroom i Sollentuna. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer