Påminnelse! Inbjudan till informationsmöte gällande emission och bolaget EasyFill AB

Onsdagen den 24:e juni genomför EasyFill ett digitalt informationsmöte via Google Meet för att berätta om Bolaget, våra produkter samt nyemissionen som pågår mellan 11-25 juni.

Bolaget bjuder härmed in till digitalt informationsmöte onsdagen den 24:e juni kl 18-20 för att presentera Bolaget och produkterna och den företrädesemission som genomförs.

För att delta; skicka ett email till info@easyfill.se där du anger dina kontaktuppgifter enligt nedan:

Förnamn:
Efternamn:
Mobilnummer:
Email:

Prospekt och övrigt material finns tillgängligt på www.easyfillcorporate.com.

Efter anmälan kommer en inbjudan till Google Meets att skickas ut med en länk till informationsmötet.

Vi uppmanar deltagare att delta via dator/laptop eller liknande, samt ha webkamera och att lyssna via headset/lurar. Detta då presentationer och videor kommer att visas.

Sollentuna 2020-06-23

 

Jens Lidén
Marknadschef
+46 70 660 5882
jens.liden@easyfill.se 

Kort om EasyFill AB (publ.)

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker runt om i världen med upp till 40%.
EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företagen, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

CisionLink Release