Nyckelpersoner i Enjoy Group AB (publ) köper aktier i företaget

Som tidigare meddelats i noteringsprospektet har Thor-Öivind Johansen från den 1/5 2007 anställts som marknadsdirektör i Enjoy Group AB. Thor-Öivind har stor kännedom/erfarenhet inom de marknader och produktsegment Enjoy är verksamma i. Under flera år var Thor-Öivind marknadschef i Norcool A/S och när det företaget köptes av grekiska Frigoglass (en av värdens ledande företag inom de produktgrupper Enjoy är verksamma i) så avancerade han till posten som produktchef, i båda arbetena hade han Europa som ansvarsområde. De senaste åren har han jobbat inom bilindustrin.

Läs gärna mera på Enjoys hemsida under fliken Enjoy/ledning där ytterligare information finns om samtliga nyckelpersoner i företaget.

Huvudägarna har var för sig sålt 2,8 % av sin ägareandel till Thor-Öivind samtidigt som han vid emissionen köpt 10 000 aktier.

Enjoys styrelseordförande Gunnar Karlsson har i samband med emissionen i Enjoy Group AB köpt 2000 aktier.

Enjoy Group AB

Enjoy är en relativt ny Skandinavisk leverantör och tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor för den internationella marknaden. Enjoy har inom en tvåårsperiod etablerat sig som en ledande leverantör med nya produkter och patent som markerar en ny tidsepok inom den kommersiella kylindustrin.

Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där administration, försäljning och tillverkning sker. Utveckling av företagets produkter sker i Sarpsborg i Norge, där Enjoy har en modern produktutvecklingsavdelning. Med start hösten 2007 kommer delar av företagets tillverkning att ske i Izmir i Turkiet, där företaget har ett nära samarbete med Klimasan, som är en av Europas största tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor. Klimasan är börsnoterade på den Turkiska börsen. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listad på AktieTorget.

För ytterligare information kontaktas: VD Håkan Sjölander 0705 944 469 eller hakan@enjoysales.se

Besök gärna företagens hemsida:
www.enjoysales.se
www.klimasan.com.tr

Läs mer