Nya presentationsfilmer upplagda på företagets hemsida

Enjoys patenterade smarta hyllor finns nu presenterade på företagets hemsida www.enjoygroup.eu under rubriken movie presentations. Filmerna är kopplade till YouTube dit man kan komma från Enjoys hemsida eller direkt via sökning på YouTube.

Samtliga presentationsfilmer är producerade och filmade av Enjoys marknadschef Jens Nisu det är också Jens som är skådespelare på filmerna, naturligtvis hade Enjoy kunnat plöja ner x antal 100 000 för dessa presentationer men för Enjoy var det viktigaste i dessa presentationsfilmer att visa alla tänkbara användningsområdena där våra smarta patenterade hyllor sparar enorma pengar för användaren.

Jens valde att inte lägga speaker ljud på filmerna men filmerna kommer att få någon typ av musik i bakgrunden.

Samtliga Enjoys smarta hyllor är presenterade förutom bolagets SwingOut Ambient = hyllor för torra varor, medvetet har vi avvaktat med den filmen eftersom vi skall installerar ett större antal sektioner SwingOut Ambient i en butik i Eskilstuna och då nyttja tillfället att presentera produkten från installation till färdig säljande hylla.

Kommentar från VD Håkan Sjölander:
Jag kan inte annat än att vara stolt över det arbete Jens gjort i detta fall, jag vet att det ser enkelt ut nu när det är klart men jag vet att det är många timmars arbete för att få filmer att visa våra patenterade produkters enorma potential. När Jens kom och ville göra dessa filmer så berättade jag för honom att han hade en begränsad budget och att han därför fick använda sin kreativitet vilket han lyckats med enlig mig. Min åsikt är att vi med de nya presentationsfilmerna gått från division 4 till division 2, direkt när bolaget tjänar pengar kommer vi att ta fram en ny hemsida och då ligga är det bara elitseriens som gäller. Jag har under de senaste dagarna fått kommentarer om vår nya slogan “Always In Front” där några tycker att den är mindre bra och andra uttrycker sin belåtenhet, vi har letat en slogan där vi vill berätta att Enjoys ambition är att alltid vara i framkant i utveckling av butiksinredning, vi ville också få med att med våra smarta hyllor så är de produkter som skall säljas alltid frontade och försäljningen ökar, att sedan Enjoy inom segmentet smarta hyllor är världsledande gör inte slogan sämre. Intresset för Enjoys produkter är enormt stort och i slutet av Mars kommer vi i Rumäninen att visa samtliga hyllmodeller i en stor presentation för Frigoglass, att gå från en patentstrid till att få visa våra smarta hyllor för säljkåren i Frigoglass är för mig otroligt stort säger Enjoys VD Håkan Sjölander.

Bräcke 17/02-2012
För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70-660 58 82 eller jens.nisu@enjoygroup.eu

För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker, samt ett försäljningskontor med Showroom i Sollentuna. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer