Ny sponsor för Östersunds Fotbollsklubb (ÖFK)

EasyFill AB (publ) är sedan 1997 noterat på Aktietorget, i Jämtland finns få noterade företag och från Bräcke finns bara EasyFill, trots det är det inte många jämtlänningar som äger aktier i EasyFill eller vet inte ens om bolaget eftersom bolaget är relativt okända på hemmaplan, det vill vi försöka ändra på genom att bli sponsor för Östersunds Fotbollsklubb. (ÖFK) och rida på deras framgångsvåg.

Östersunds FK är en fotbollsklubb i Östersund som bildades den 31 oktober 1996 genom ett samarbete huvudsakligen mellan de lokala klubbarna IFK Östersund och Ope IF. ÖFK debuterade i Superettan 2013. Året därefter nådde ÖFK sitt bästa resultat någonsin då föreningen slutade på femte plats i Sveriges näst högsta serie. Den 27 oktober 2015 kvalificerade man sig för Allsvenskan i måndags spelade klubben sin historiskt första Allsvenska match borta mot Hammarby en match och ett spel som gett stort eko ute i fotbolls Sverige.

För EasyFill AB (publ) är det viktigt att bli välkänd i Jämtland men också i hela landet eftersom det då är lättare att rekrytera personal o.s.v. EasyFills bolagsledningen har följt Östersunds Fotbollsklubb under många år och sett vilken stor mediabevakning som klubben erhållit. Att klubben nu kommit till Allsvenskan kommer att öka ge ytterligare mediabevakning i press och TV och med en stor företagslogo med namnet EasyFill längs ner i framkant på både borta och hemma tröjorna kommer namnet EasyFill att marknadsföras väl av ett av Sveriges bästa fotbollslag, för det är man utan tvekan när man spelar i Allsvenskan.

Målsättningen är också att under säsongen få vara matchvärd och då få bjuda in inte bara fotbollsintresserade utan också aktieintresserade människor på en träff före en match och på det sättet också hjälpa Östersunds fotbollsklubb att få fler medlemmar, att hjälpa klubben få fler medlemmar tack vare EasyFill är också det en målsättning.

Bräcke 7 april 2017

Håkan Sjölander

CEO

EasyFill AB (publ)

Rapportdatum 2016/2017

26/2 Bokslutskommuniké 2015

18/5 Q1 2016

2 juni 2016 Bolagsstämma i Sollentuna

31/8 Q2 2016

30/11 Q3 2016

24/2 2016 Bokslutskommuniké 2016

För ytterligare information kontakta:

VD Håkan Sjölander 070 59 444 69 eller hakan.sjolander@easyfill.se
För mer info besök gärna:
www.easyfill.se

Läs mer Läs mer