Ny order på RotoShelf Multi

EasyFill AB har tagit en order på RotoShelf Multi till Sveriges största leverantör av tobaksprodukter. Ordern är en uppföljningsorder och RotoShelf ska monteras i kylskåp från den finska tillverkaren Porkka.

Det totala ordervärdet förhållandevis lågt men det positiva är att det handlar om återkommande order.

Kylskåpen tillverkas av Porkka i Finland där även montering av RotoShelf Multi kommer att ske.

VD Kommentar
”Ytterligare en beställning på våra produkter gläder mig mycket. När Sveriges största tobaksproducent går för våra lösningar inser vi att våra produkter är otroligt flexibla.

Som informerats om tidigare har EasyFill en egen monter på Euroshop i Düsseldorf 16-20 februari. Vi kommer att visa upp vårt kompletta produktutbud, bla visar vi upp RotoShelf Multi för ett flertal producenter av kylskåp från hela världen. En av de modeller vi visar upp är RotoShelf Multi för CMV375 från Frigoglass.

Håkan Sjölander

VD
EasyFill AB

För mer information kontakta:

Håkan Sjölander
EasyFill AB (publ)
Telefon: 070 59 444 69
E-post: hakan.sjolander@easyfill.se
www.easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill AB (publ) är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer