Ny Ekonomichef/CFO i EasyFill AB (publ)

Bräcke 2022-09-23

 

Pressmeddelande

EASYFILL AB (PUBL.) 556653–2924

James Gray kommer att lämna rollen som ekonomichef i EasyFill koncernen, James kommer att vara anställd fram till 30 september och från 1 oktober kommer Johan Svedberg att vara ny ekonomichef för EasyFill.

Ny CFO
Easyfill har utsett Johan Svedberg till ny Chief Financial Officer för EasyFill koncernen.

Johan har en mycket gedigen meritlista i ledande befattningar med erfarenhet från såväl entreprenörsdrivna tillväxtbolag som inom större bolag och organisationer. Johan är välkänd för ledningen på EasyFill då han under flera år har arbetat tillsammans med Tobias Sjölander som CFO på Loxysoft AB.

Kommentar från EasyFills VD/CEO Tobias Sjölander
Jag har suttit i EasyFills styrelse under en längre tid, så jag känner väl till avgående James Gray och allt hans arbete i företaget, jag tackar James för hans insats och önskar honom lycka till framåt med mer fritid och mindre måsten.

Johan känner jag väldigt väl efter att han jobbat tillsammans i ca sex år, Johan är förutom kompetent en mycket trevlig och social person och jag ser fram emot att få fortsätta arbeta med honom.

Stort tack James och välkommen Johan

 

 

Rapportdatum 2022/2023

18/11 Q3 rapport 2022

23/2 2023 Bokslutskommuniké 2022

För mer information kontakta

Tobias Sjölander

CEO
+46 70 660 54 23                                              
tobias.sjolander@easyfill.se                               

www.easyfill.se
www.easyfillcorporate.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informationen är sådan som EasyFill är skyldigt att offentliggöra enligt lag (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-09-23 16:37 CET.

Tobias Sjölander

CEO
+46 70 660 54 23                                              
tobias.sjolander@easyfill.se  

Kort om EasyFill AB (publ.)

EasyFill AB är en svensk börsnoterad koncern som med patenterade innovationer som bland annat minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker.
EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företag, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

Read as PDF