Mot en ljus framtid

Under de senaste månaderna har utvecklingen och omdesignen av RotoShelf-lösningarna närmat sig slutskedet och för bara ett par dagar sedan levererades det första produktionsverktyget och den allra första plasthyllan har nu tagits fram!

I slutet av 2012 och de första sex månaderna av 2013 har alla insatser från personalen i företaget fokuserat på en enda sak, omkonstruktion och utveckling av hyllor i plast för våra RotoShelf-lösningar. Hyllor med låg vikt och lågkostnad istället för de dyra hyllor i plåt som använts tidigare.

Själva produktionsverktyget kan se ut som ett stort block av stål som väger in på 3000 kg, men i själva verket bär det med sig framtiden för vårt företag och som en mor med ett nyfött barn så är vi stolta över att nu ha den första av många plasthyllor i vår hand i Bräcke. Bifogat till detta PM finns bilder av både verktyget och den första hyllan, en hylla för 60 cm kylar från olika tillverkare världen om, som även kan justeras för att passa andra bredder. Inom två veckor kommer vi att ha verktyget till 90 cm-hyllan, men mer om det då.

För att ytterligare utmärka denna nya era har det också skett betydande omarbetningar med varumärket av företaget, namnändring från Enjoy Group AB till EasyFill AB och lansering av varumärket RotoShelf för alla produkter. Den nya grafiska identiteten genomförs och lanseringen av vår nya hemsida (www.easyfill.se) är ett stort steg i detta. Gradvis kommer fler bilder, videoklipp och regelbundna uppdateringar. Du kan också hitta våra nya produktblad på hemsidan, redo att laddas ner.

Besök vår monter 144, Hall A1 vid Drinktec i München den 16-20 september för att se våra produkter i första hand. En liten försmak av vad som komma skall bifogas nedan.

Marknadschefens kommentar:

Med den första plasthyllan producerad är jag stolt och glad. Saker har kanske tagit längre tid än något trott, men som alla vet – du måste lära dig gå innan du kan springa.

Att ha en monter på Drinktec och kunna visa upp RotoShelf av produktionskvalitet kommer att bli en rolig och mycket viktig händelse för EasyFill. Med produktionsverktygen på plats, en ny hemsida och grafisk identitet har vi tagit steget upp till nästa nivå.

Låt framtiden komma, och glöm inte dina solglasögon – den kommer att vara ljus!

För mer information kontakta :
Jens Nisu, Marknadschef, EasyFill AB (publ)
Mob: +4670 660 58 82, E-mail: jens.nisu@easyfill.se
www.easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill AB är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker.

EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer
  • Section Break

  • Section Break

  • Section Break

  • Section Break