Marknadsinformation avseende nya patentansökningar, avtal i USA, ny samarbetspartner i Australien samt nya återförsäljare

Intresset för EasyFills produkter ökar lavinartat i stora delar av världen. För att ytterligare förstärka bolagets marknad har två nya patentansökningar lämnats in under maj månad.

Patentansökningar

Patent 1: avser en komplett universalhylla i plast med flyttbara avdelare och flyttbara rullbanor i oändliga kombinationer. Hyllan kommer att kunna installeras i RotoShelf Case Line och Cabinet Line samt i Store Line (butiksinredningshyllor).

Patent 2: löser först in – först ut problematiken i kyl- och frysdiskar där varor plockas uppifrån. Produktblad tas fram just nu och kommer att läggas ut på bolagets hemsida inom kort.

USA avtal

Med en av världens största tillverkare av kylmöbler, Hussman i USA, har bolaget tecknat ett avsiktsavtal där Hussman kommer att erhålla ensamrätten på Case Line produkter I USA och Kanada, Hussman har dessutom verksamhet i många andra länder. Se Case Line presentation på denna länk: www.easyfill.se/products/case/rotoshelftmmulti/

Kylskåpstillverkare i Australien

För Skope, Australien/Nya Zeelands största tillverkare av läskedryckskylskåp sedan 50 år, kommer bolaget att under sommaren 2014 leverera RotoShelf i initialskedet till två av deras mest sålda läskedryckskylskåp. Skopes största kund är världens största tillverkare av läsk.

Nya återförsäljare

Avtal med återförsäljare har under april/maj tecknats med ett företag i Sydafrika och ett i Australien/Nya Zeeland (kommer att jobba på andrahandsmarknaden). Ytterligare återförsäljaravtal i flera andra länder förhandlas just nu. Återförsäljaren från Sydafrika kommer till Sverige för utbildning under juni månad.

FMI mässan i Chicago

Bolagets företagsledning kommer att ha ett flertal träffar med kunder under tiden 10-13 juni på FMI mässan i Chicago med bland annat de ovan nämnda kunderna.

Nya Kunder

Till ett av världens största bryggerier (från Danmark) levereras i princip dagligen Frigoglass kylskåp utrustade med RotoShelf Multi.
I Finland testar nu marknadsledaren 10 stycken 90cm breda kylskåp med RotoShelf. Deras största varumärke tillverkas på licens av världens näst största tillverkare av läsk.

Tillverkning i Rumänien

På Frigoglass fabrik i Timisoara i Rumänien installeras under maj och juni ca 1500 kylskåp med RotoShelf som skall levereras till Sverige och Norge.

Utveckling till kylskåpstillverkare
Ett flertal (mer än 5) ytterligare tillverkare av läskedryckskylskåp från hela världen står på kö i bolagets utvecklingsavdelning för att få RotoShelf anpassade in i sina läskedryckskylskåp.

Svenska matbutiker

De flesta Svenska butikskedjorna accepterar inte längre leveranser av kylskåp utan RotoShelf och den enklaste marknadstesten som kan göras av den enskilde läsaren är att gå ut i den egna matbutiken och se det med egna ögon.

Europa/världen

Det som händer i Sverige och övriga Norden just nu sprids som en löpeld i övriga världen. Allt sker inte över en natt men RotoShelf går en ljus framtid till mötes

Tänkvärt

En Europeisk bryggerijätte säger till en stor tillverkare av varumärkesdekorerade kylskåp att man uppmärksammat RotoShelf, s alla fördelar och att man bedömer att om två år är RotoShelf standard på marknaden.

Håkan Sjölanders VD Kommentar
”Kommentarer överflödiga, ”den som lever får se”

Håkan Sjölander
VD
EasyFill AB

För mer information kontakta:

Håkan Sjölander
CEO
+46 70 59 444 69
hakan.sjolander@easyfill.se

Jens Nisu
Marketing Director
+46 70 660 58 82
jens.nisu@easyfill.se

www.easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill AB (publ) är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer