Kylskåpstillverkaren Frigoglass skriver under licensavtal med Enjoy Group

Enjoy Group AB har nått och undertecknat ett licensavtal med Frigoglass där Frigoglass och deras dotterbolag har rätt, på en icke-exklusiv grund, att marknadsföra, tillverka och sälja Enjoys innovativa lösningar som licenstagare av Enjoy Group AB.

Under ett möte på Frigoglass huvudkontor i Aten den 15:e december, avslutades förhandlingarna mellan de båda bolagen och Enjoy Group AB och Frigoglass SAIC skrev gemensamt under ett icke-exklusivt licensavtal. Frigoglass (inklusive dotterbolag och filialer) kommer, från och med nu, att sälja och marknadsföra Enjoys hyllösningar på global basis och parterna kommer att samarbeta i utvecklingen och marknadsföringen av Enjoys patenterade lösningar för installation i ett flertal olika kylmodeller från Frigoglass.

Vi på Enjoy är mycket glada att vi lyckats nå detta avtal med Frigoglass som är världens största tillverkare av kommersiella kylskåp. Vi ser detta samarbete som ett av de största genombrotten för Enjoy Group AB sedan starten av företaget för sex år sedan och vi ser fram emot ett givande samarbete med Frigoglass under de kommande åren.

Kommentar från VD Håkan Sjölander:

En patentstrid som nu ändat upp med ett licensavtal med världens största tillverkare av läskedrycks kylskåp är helt otroligt och för mig, mina arbetskamrater och Enjoys aktieägare är detta världens bästa julklapp.

Aten, Grekland 15/12-2011

För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70-660 58 82 eller jens.nisu@enjoygroup.eu

För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker, samt ett försäljningskontor med Showroom i Sollentuna. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer