Komplement till kvartalsrapport Q3 2010

I samband med publiceringen av kvartalsrapport Q3 i Enjoy Group AB beslutade styrelsen att i ett separat PM informera om bolagets produkter och möjligheter. Som meddelats i PM 28/10 2010 så har Bolaget lämnat in en patentansökan som har enorma möjligheter nedan finns citerat detta pressmeddelande.

Patentansökan inlämnad på ny revolutionerad produkt

När Enjoy fick ett patentintrång på RotoShelf så startades ett projekt att utveckla butiks – och kylskåpshyllor ytterligare en dimension och då ta fram en patenterad produkt som i princip skall vara omöjlig att gå förbi. Torsdagen den 14 oktober lämnade Enjoy in en patentansökan som enligt styrelsens uppfattning kommer att skapa revolution i kylskåp och butiksinredning och som uppfyller patentkravet. Enjoys nya patenterade produkt har alla förutsättningar i världen att säljas i stora mängder till ny och befintliga läskedryckskylskåp, i stora mängder till nyinstallationer och redan befintliga butiksinredningar samt till kylskåpsmöbler.

De samarbetspartners vi har i dagsläget på RotoShelf och AmbientShelf är alla otroligt imponerad av denna nya innovation och alla intrycket att man så snabbt som möjligt vill lansera denna nya innovation.

Styrelsen i Enjoy är rörande överens om att bolaget nu har nyckel till Pandoras ask i form av denna nya patenterade produkt och att detta kommer att revolutionera hanteringen av mat och läsk i butiker och restauranger runt om i världen.

Presentation av produkten kommer att ske så snart alla avtal är klara hos de hos de olika samarbetspartnerna vi förhandlar med.”

Produkten testas just nu i verkligheten och styrelsen är om möjligt ännu mer övertygad om att bolaget nu har en världsprodukt i vår hand.

Läs mer