Kommentar till tidigare PM

För att försvara samt förtydliga bakgrunden till det pressmeddelandet som släpptes tidigare idag släpper bolaget följande extra kommentar.

För att höra efter om jag kunde köpa aktier i EasyFill AB kontaktade jag Aktietorget. Informationen jag då fick var att jag kanske kunde köpa, men om intresset var så stort som jag sa så rekommenderade man att jag skrev ett pressmeddelande innan jag handlade aktier vilket jag gjorde.

För min personliga del hade det varit bättre att i tysthet köpa aktier till så lågt pris som möjligt men jag är 100% ärlig i allt jag gör i mitt liv, inklusive aktiehandel. Jag har fått ett flertal mail från aktieägare där det påstås att jag är oseriös. Mail med personliga påhopp och med mail som hänvisar till diskussioner på Dagens Industris Börssnack.
Till de som tvivlar på mig som VD och tycker att det är oseriöst att jag skriver PM från mässan för att sälja aktier så kan jag meddela att jag aldrig sålt en aktie och att jag till dagens kurser heller inte har för avsikt att göra det.

För mer information kontakta:
Håkan Sjölander CEO , EasyFill AB (publ)
Mob: +46 70 59 444 69, E-mail: hakan.sjolander@easyfill.se
www.easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill AB är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker.

EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer