Intressanta möten och diskussioner på Brau Beviale 2011

Under den internationella bryggerimässan Brau Beviale i Nürnberg den 9-11 november 2011 fick Enjoy Group AB många positiva reaktioner och kommentarer gällande befintliga produkter och den nya, kompletterande hyllösningen.

Enjoy Group summerar mässan i Nürnberg och konstaterar att det finns ett mycket stort intresse för företagets produkter och lösningar från många tillverkare av kommersiella kylskåp. Från möten och diskussioner har det kommit genomgående positiva tongångar och Enjoy ser många öppningar till kommande samarbeten, både med redan etablerade kontakter så väl som med nya potentiella kunder.

Kommentar från VD Håkan Sjölander: Jag är otroligt nöjd med mässan i stort och det stora intresset visar att vi är helt klart på rätt väg, och nu är det upp till oss att knyta ihop säcken med de tillverkare som vi har på gång.
I samband med mässan lanserades även företagets nya slogan : ALWAYS IN FRONT

Sollentuna 15/11 2011

För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70-660 58 82 eller jens.nisu@enjoygroup.eu

För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer
  • Section Break

  • Section Break

  • Section Break

  • Section Break