Information om webbinarium

Som informerats om tidigare har styrelsen för EasyFill AB (publ) beslutat om att genomföra en företrädesemission och i samband med denna kommer Informationsträff samt webbinarier att genomföras.

Webbinarier
Ett webbinarium är kortfattat ett seminarium som hålls via webben (internet).

Webbinariet sänds i mötesverktyget Go To Meeting. Du behöver inte ladda hem något program – verktyget är webbaserat. Alla som anmäler sig kommer att få ett mejl med en länk till webbsändningen ett par dagar före webbinariet.

Webbinariet pågår i en till två timmar och inleds med presentationer av EasyFill och bolagets produkter av bolagets VD Håkan Sjölander och Marknadsdirektör Jens Nisu, därefter finns det tid för frågor och diskussion. Det är bara Håkan och Jens och presentationerna som syns i bild. Som deltagare väljer du själv hur aktiv du vill vara. Det går bra att bara logga in och ta del av föreläsarnas presentation men när den är avslutad kan de som så önskar ställa frågor och delge kunskap till övriga deltagare.

Hela webbinariet – både presentationer och chatt – spelas in och kommer att finnas tillgängligt på webben i efterhand. Detta för att vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av diskussionen.

Intresserade personer anmäler sig via nedan e-post adress och får då en länk till webbinariet i retur som man sedan loggar in med och deltar i seminariet. Förutsättningen för att kunna delta är att man har dator/surfplatta och Internet.

Datum
Den 3 februari kl 16.00.
Max 25 personer att kunna vara inloggade samtidigt och om fullteckning sker kommer ytterligare ett webbinarium att anordnas dagen efter.

Informationsträff
I samband med kapitalanskaffningen bjuder EasyFill in till en informationsträff.
Alla intresserade är varmt välkomna att lyssna på EasyFills VD Håkan Sjölander och EasyFills marknadschef Jens Nisu där information om bolagets nya produkter, framtida utveckling samt om den förestående emissionen kommer att avhandlas.
Vid informationsmötet kommer delar av produktrangen att finnas på plats. Bolaget bjuder på lättare förtäring.

Informationsträffen kommer att livesändas på Internet därefter kommer den också att finnas för nerladdning från bolagets och aktietorgets hemsida, www.easyfill.se. Informationsträffen kommer att hållas i EasyFills lokaler på nedan adress:

Sollentunavägen 135B, Sollentuna
27 januari 2015, kl 17.00

Anmälan
Anmälan till informationsträffen samt till webbinariet sker genom mail på info@partnerfk.se
I anmälan skall namn, telefonnummer samt mailadress bifogas

För ytterligare information kontakta: VD Håkan Sjölander 070 59 444 69, hakan.sjolander@easyfill.se eller marknadschef Jens Nisu 070 660 54 82 jens.nisu@easyfill.se

www.easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill AB är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer