Information om utställning på FMI i Chicago samt Information Walmart

Som meddelats tidigare kommer EasyFill att tillsammans med Marco Companys dotterbolag Remis America ställa ut på FMI Show i Chicago.

Eftersom det är sommar och semestertider finns möjlighet att någon intresserad aktieägare eller någon som vill bli aktieägare i EasyFill är i Chicago eller dess närhet eller någon intresserad som vill göra en semestertripp till Chicago och besöka FMI Show. Av den anledningen har företagsledningen i EasyFill beslutat att pressmeddela datum och monternummer.

FMI Show: 20-23 juni.

www.fmiconnect.net 

Monternummer: 426

Utställare i utställarkatalog: Remis America

I montern kommer följande patenterade produkter ställas ut:

ColdFront 2500 (2,5 meter): Vår nya revolutionerande lösning för kylda produkter i butik med två stycken patenterade SwingOut installerade. ColdFront kommer att innehålla mejeriprodukter av allehanda sorter.

RotoShelf 1250: Installerad i en multideck kyl från Arneg. Kylen kommer innehålla mejerivaror av allehanda sorter.

SwingOut Ambient, två stycken 1250 mm. På hyllorna kommer vi visa torra varor av allehanda sorter.

RotoShelf 900 installerad i en läskedryckskyl Super 800 från Frigoglass.

Samtliga produkter kommer att bestyckas med flyttbara avdelare, rullbanor o.s.v.

Walmart

Walmart har meddelat att samtliga produkter som visas på FMI Show i Chicago direkt efter mässan skall skickas till deras huvudkontor i Bentonville för utvärdering samt anpassning till deras butikstandard.

Fakta om Walmart

Wal-Mart Stores, Inc. (vardagligt endast Walmart), är en amerikansk global detaljhandelskedja som anses vara världens största i sin bransch med en omsättning på över $485 miljarder och har 2,2 miljoner anställda fördelat på över 11 000 butiker i 27 länder i världen.

Företaget är den största privata arbetsgivaren i USA, Kanada och Mexiko. Dess marknadsandel inom detaljhandelsbranschen i USA är 8,9 procent. Wal-Marts omsättning är större än bruttonationalprodukten för många länder, men denna jämförelse är kontroversiell eftersom nationalekonomer inte uppfattar omsättning och BNP som jämförbara storheter.

Kommentar från EasyFills CEO Håkan Sjölander

Att få ställa ut med EasyFill America på FMI Show i Chicago med hela vårt produktsortiment är en otrolig start på vår USA satsning. Att Walmart meddelat att samtliga produkter skall till deras huvudkontor i Bentonville är en fantastisk möjlighet men det är viktigt att poängtera att det är ett jätteföretag vi talar om och allt sker inte över en natt. Som en liten kuriosa kan namnas att det i Bentonville bor 16 000 personer och att det på Walmart,s huvudkontor jobbar 11 000 personer.

I montern kommer jag tillsammans med Jens Nisu och Oliver Eischeid jobba för vår del, Marco Company kommer att massor av personal på plats som vi kommer samtidigt som vi informerar kunder från hela världen att utbilda Marcos försäljare till att bli världens bästa försäljare av EasyFill produkter.

Bräcke 8 juni 2016

Styrelsen

För mer information kontakta:

Håkan Sjölander                                                 Jens Nisu
CEO                                                                    Marketing Director
+46 70 59 444 69                                               +46 70 660 58 82
hakan.sjolander@easyfill.se                               jens.nisu@easyfill.se 

www.easyfill.se 

Kort om EasyFill
EasyFill AB (publ) är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget. 

Läs mer Läs mer