Information om Nyhetsbrev

Jag har fått flera mail efter dagens nyhetsbrev, mail som ifrågasätter mitt sätt att jobba och nu vill jag förklara skillnaden mellan ett nyhetsbrev och ett pressmeddelande.

Nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev är precis som namnet antyder ett brev som allmänt informerar om läget i företaget. Brevet får inte innehålla någon som helst kursdrivande information således får inget skrivas om påskrivna avtal, ordrar o.s.v. Nyhetsbrevet måste såldes vara helt rent från information som inte publicerats tidigare. Jag skrev att Ebeco sålt 2000 släpvagnar till en återförsäljare, jag nämner vare sig kunden eller värdet på order, att jag kunde göra det är för att Ebeco ännu inte ingår i EasyFill och bolaget är än så länge privatägt.

En sak vet jag och det är att en affär inte är klar förrän det är påskrivet av alla parter, det skulle förvåna mig om inte affären med Ebeco inte blir av men som sagt innan allt är påskrivet är affären inte klar. Bolagsstämman är sista instans och den kommer vi kalla till så snart alla handlingar är klara.

Pressmeddelande

Ett pressmeddelande skall vara sakligt och informativt om den sak det gäller, där får man informera om ordervärde, namn på kunden o.s.v (om kunden accepterar det) I ett Pressmeddelande får inga som helst personliga saker som kan påverka kursen skrivas.

Ett pressmeddelande måste enligt nya EU regler släppas i hela Europa samtidigt.

Övrigt

Om ni aktieägare i EasyFill inte vill att vi släpper nyhetsbrev från och med nu så är det ok för min del eftersom jag då slipper som idag jobba många timmar för att jag ville att ni aktieägare skulle få en bild av det företag ni äger aktier i. Jag åkte hemifrån 05.45 i morse och räknar med att vara hemma ca 21.00 ikväll. Mycket beroende på det nyhetsbrev jag ville skriva för er skull. Jag är säkert naiv som tror att ni aktieägare gillar att få information om det bolag ni är ägare i.

Någon mailade mig att jag var en idiot som skrev att mina aktier inte är till salu eftersom jag sålt 2016 och 2017. Saken är den att man ibland tvingas göra saker som man inte vill och när jag sålde aktier så var det för att mitt andra företag Loxysoft var i desperat behov av de pengarna.

Från Loxysoft har jag förövrigt stoppat in 35 miljoner i EasyFill och det är många miljoner kvar innan Loxysoft fått tillbaka de pengar bolaget investerat i EasyFill.

Gå in på de länkar som är med i nyhetsbrevet, titta och njut, titta på filmen om ”We support an healthier planet” tänk efter vad jag skriver där och hur det kan påverka EasyFills patenterade produkter.

Jag blir förvånad över de mail jag får med urklipp från börssnack och funderar på om de som skriver verkligen läst mitt nyhetsbrev och sett vad jag skriver. Världen ligger öppen för EasyFill och jag må efter alla mina år i EasyFill vara hjärntvättad men vilka enorma förutsättningar bolaget har.

Du som är kritisk läs igenom nyhetsbrevet en gång till och tänk till.

När vi har ordinarie bolagstämma i Sollentuna den 24 maj kom då dit och vädra era åsikter, jag tar gärna kritik om den är befogad.

Fram till bolagsstämman kommer jag inte skriva fler nyhetsbrev eller blogga så får ni aktieägare på bolagstämman bestämma om vi skall ha blogg och nyhetsbrev enligt mitt sätt att skriva eller inte.

Lev väl / Håkan

Ps; skicka inga mer elaka mail, skriv inte negativt på olika börssidor, kom på bolagsstämman istället och lufta era åsikter som jag alltid kommer att ta lärdom av.

Ring eller maila om ni vill men kom ihåg att jag bara kan informera om saker vi släppt pressmeddelande om.

+46 70 59 444 69                               
hakan.sjolander@easyfill.se              

Håkan Sjölander
CEO
+46 70 59 444 69
hakan.sjolander@easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger.
De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners.

EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker. EasyFill är sedan maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer Läs mer