Information gällande samarbete mellan Enjoy Group AB och en av Europas ledande tillverkare av öppna kylskåp

Med start våren 2011 har Enjoy Group AB utvecklat/anpassat Enjoys patenterade hyllsystem RotoShelf och CaruShelf till sju olika kylmodeller för en av Europas ledande tillverkare av öppna kylskåp för butik.

Enjoys samarbetspartner med tillverkning och säljkontor samt samarbetspartners i flera Europeiska länder är en av de ledande tillverkarna av öppna kylskåp med Väst/Öst Europa som sina marknader, företagets ledning har konstaterat att de patenterade hyllösningarna Enjoy utvecklat väl passar in i företagets strategi att vara en av de ledande innovativa företagen på marknaden. De utvecklade produkterna är nu ute på verklighets tester och intresset är väldigt stort och enormt positivt för Enjoys innovativa lösningarna. Under testens gång har flera stora kunder informerat Enjoys kund att man har för avsikt att spara pengar och öka försäljningen genom installation av RotoShelf och CaruShelf i sina stora öppna kylenheter.

Kommentar från VD Håkan Sjölander:

Att samarbeta med en av Europas ledande tillverkare av öppna butikskylskåper är fantastiskt för Enjoy och det visar att våra patenterade hyllor passar lika bra i läskedryckskylskåp som i stora öppna kylskåp där ca 80 % av produkterna är mat. På grund av konkurrenssituationer har vår kund valt att inte figurera i detta pressmeddelanden med namn, trots det har jag som VD i Enjoy valt att skriva detta PM så att våra aktieägare får ytterligare information om vilka enorma möjligheter våra patenterade smarta hyllösningar “always in front” har på marknaden.

Bräcke 19/12-2011

För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70-660 58 82 eller
jens.nisu@enjoygroup.eu

För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker, samt ett försäljningskontor med Showroom i Sollentuna. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer