Impulskylskåpsorder för den svenska marknaden samt kylskåpsorder med och utan RotoShelf till en av världens största läskedryckstillverkare

Enjoy Group AB har erhållit en order på impulskylskåp Enjoy 600 till ett försäljningsvärde av ca 2,5 miljoner av en av världens största tillverkare av öppna kylskåp, kylskåpen kommer att tillverkas i Turkiet och levereras till kund under mars månad. Kylskåpen kommer att placeras i Sverige i Reitan servicehandels kiosker/butiker = (Seven Eleven och Pressbyrån)

Världens största tillverkare av läskedryckskylskåp har informerat att man för säsongen 2012 kommer att köpa företagets behov av volymkylskåp av Klimasan från Turkiet. Uppgörelsen innehåller kylskåp med och utan RotoShelf, kylskåpen kommer att placeras i butiker i Norge och Sverige.

Kommentar från VD Håkan Sjölander:

En order med ett marknadsvärde på 2,5 miljoner på impulskylskåp är glädjande och visar att Enjoys utvecklade produkter är intressanta för marknaden. RotoShelf till Sverige och Norge till en av världens största tillverkare är också glädjande. Enjoys patenterade produkter RotoShelf- CaruShelf – RotoTrack visas för många kunder och intresset har aldrig varit större säger Enjoys VD Håkan Sjölander.

Sollentuna 09/02-2012

För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70-660 58 82 eller jens.nisu@enjoygroup.eu

För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker, samt ett försäljningskontor med Showroom i Sollentuna. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer