Håll tummarna idag för EasyFill i finalen i den tyska tävlingen “För bra för soptunnan”

Som meddelats tidigare är EasyFill en av tre finalister i den tyska tävlingen "Zu gut für die tonne" (för bra för soptunnan), i dag utses vinnaren.

Från början var det strax över 100 företag som togs ut till tävlingen i vår kategori (retail) där målet är att minska matsvinnet i hela livsmedelskedjan. EasyFills patenterade produkter RotoShelf® och TurnLoader™ bidrar till att minska matsvinn i butik och därför är vi ett av tre företag som är i finalen

Finalen genomförs via nedanstående sociala media kanaler med start kl 17.00
Vi i uppmuntrar alla att följa detta trots att allt sker på tyska.

Det företag som vinner kommer att uppmärksammas på många olika sätt i all tänkbar media så håll tummarna för oss för detta kommer på sikt att ge affärer och då inte bara i Tyskland.

Läs om tävlingen är “Zu gut für die Tonne” nedan:
https://zugutfuerdietonne.de/der-bundespreis/2020/

Länkar till social media där finalen sänds:
https://twitter.com/zgfdt
https://twitter.com/bmel
https://www.instagram.com/lebensministerium/

Bräcke 2020-05-28
Jens Lidén

www.easyfill.se
www.easyfillcorporate.com  

Jens Lidén
Marknadschef
+46 70 660 5882
jens.liden@easyfill.se 

Kort om EasyFill AB (publ.)

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker runt om i världen med upp till 40%.
EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företagen, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

CisionLink Release