Förlängning av teckningstiden i den pågående emissionen i Enjoy Group AB (publ)

Under tiden som emissionen i Enjoy Group AB (publ) pågått har några större aktörer på aktiemarknaden visat intresse för bolaget och dess patenterade produkter dock behöver man mer tid att behandla frågan i ledning/styrelse hos dessa aktörer. Styrelsen i Enjoy Group AB (publ) beslutad därför måndagen den 29/9 2008 att förlänga teckningstiden i den nu pågående nyemissionen.

Teckningstiden förlängs från den 3/10 till och med den 31/10 2008. Handel med teckningsrätter kommer att förlängas på AktieTorget under tiden 1/10 till den 28/10 2008.

Fullständiga handlingar gällande nyemissionen finns i form av fullständigt prospekt med all information om bolaget och en 4 sidig samlingsbroschyr (teaser), samt anmälningssedel finns för nerladdning på följande hemsidor:

www.enjoygroup.euwww.aqurat.sewww.aktietorget.se

Kort om Enjoy
Enjoy är en Skandinavisk leverantör och tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor samt butiksinredning för den internationella marknaden. Enjoy har inom en fyraårsperiod etablerat sig som en ledande leverantör med nya produkter och patent som markerar en ny tidsepok inom den kommersiella kylindustrin och inredning för rationell hantering av matvaror i butiker. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där administration, försäljning och viss tillverkning sker. Utveckling av företagets produkter sker i Sarpsborg i Norge, där Enjoy har en modern produktutvecklings avdelning. Under 2008 kommer delar av företagets tillverkning att ske i Izmir i Turkiet, där företaget har ett nära samarbete med Klimasan, som är en av Europas största tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor. Klimasan är börsnoterade på Turkiska börsen. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listad på AktieTorget.

Besök gärna Enjoys hemsida: www.enjoygroup.eu och Klimasans hemsida: www.klimasan.com.tr.

För mer information kontakta:
Håkan Sjölander, VD Enjoy Group AB (publ)

Telefon: 070 59 444 69
E-post: hakan.sjolander@enjoysales.se

Läs mer