Enjoys huvudägare tecknar 100% av sina egna teckningsoptioner

De huvudägare och styrelsemedlemmar som har teckningsoptioner i Enjoy Group AB tecknar dessa till 100 %, dessa ägare - styrelsemedlemmar är: * Loxysoft AB tecknar 3 018 110st nya aktier = 3 018 110 sek * Investa Företagskapital AB tecknar 750 000st = 750 000 sek * Rickard Bagge (privat och via bolag) = 300 000st = 300 000 sek

VD kommentar
“Styrelsen i bolaget har enorm tro på de produkter vi utvecklat och patenterat, att samtliga i styrelsen tecknar sina teckningsoptioner är ett kvitto på det.

Under våren 2010 har vi har erhållit flera ytterst lovande kontakter när det gäller RotoShelf i läskedryckskylskåp och RotoShelf/SwingOut i butiksinredning.

Klimasan skickar nu ut kylskåp med RotoShelf för test till kunder i många länder och de signaler man erhållit är ytterst positiva och jag upplever nu att Klimasan är nu där jag trodde dom skulle vara för två år sedan.

Ett stort bensinbolag har beställt RotoShelf för test i öppna kylskåp, vid ett möte för några månader sedan så uttryckte sig ledande företrädare för dem att om produkten var så bra som den såg ut att vara så kommer detta att bli standard i deras trafikbutiker i många länder i Europa. Samma produkter testas just nu i Stockholm och där är det bara lovord så jag är övertygad om att bensinkedjan kommer att bli nöjd.

En stor Europeisk tillverkare av butiksinredning är ytterst intresserade av RotoShelf som en del i deras sortiment.

Försäljningen under årets andra kvartal har varit väldigt bra och i den kommande Q2 rapporten kommer fördjupad information om det.

Flera kunder har nu RotoShelf som en del i sitt sortiment när man placerar ut kylskåp för läsk.

Framtiden i bolaget känns mycket spännande och jag och övriga i styrelsen ser med tillförsikt fram emot den säger VD Håkan Sjölander”

Bräcke 28/6 2010
Styrelsen i Enjoy Group AB (publ)

Rapporten för Kvartal 2 kommer att presenteras den 27/8 2010
För ytterligare information kontakta: VD Håkan Sjölander 070 59 444 69 eller hakan.sjolander@enjoysales.se,
För mer info besök gärna: www.enjoygroup.eu och: www.klimasan.com.tr

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är en skandinavisk leverantör och tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor för den internationella marknaden. Enjoy har sedan starten etablerat sig som en ledande leverantör med nya produkter och patent som markerar en ny tidsepok inom den kommersiella kylindustrin. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där administration, försäljning och tillverkning sker. Företaget har ett nära samarbete med Klimasan från Turkiet som är en av Europas största tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor. Klimasan är börsnoterade på turkiska börsen. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer
  • Section Break

  • Section Break

  • Section Break

  • Section Break