Enjoy Sales AB erhåller order från Spendrups Bryggerier AB

Spendrups Bryggerier AB (en av Sveriges ledande leverantörer av öl, vatten och läsk) har tecknat ett tvåårsavtal med Enjoy Sales AB avseende leveranser av varumärkesdekorerade kylskåp. Avtalet gäller för leveranser under 2008 och 2009 med rätt till ett förlängningsår (2010) om Spendrups så önskar. Ordervärdet per år är ca 15 miljoner SEK, dvs. det totala ordervärdet är ca 30 miljoner på två år och ca 45 miljoner om det blir tre år.

Ordern innehåller egenproducerade kylskåp från vår fabrik i Bräcke samt Klimasankylskåp från fabriken i Izmir i Turkiet. Kylskåpen kommer att levereras fortlöpande under respektive år men med övervikt för leveranser under första halvåret respektive år.

“För Enjoy Group AB är detta ett bevis på att vi nu är en accepterad leverantör. Med den nu presenterade Spendrupsordern samt ordern från Ringnes i Norge (se pressmeddelande 080204) har vi lagt grunden för fortsatt expansion i våra hemmamarknader, men även god grund för vår expansion i Europa/världen säger VD Håkan Sjölander.”

Kort om Enjoy och Klimasan
Enjoy är en relativt ny Skandinavisk leverantör och tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor för den internationella marknaden. Enjoy har inom en treårsperiod etablerat sig som en ledande leverantör med nya produkter och patent som markerar en ny tidsepok inom den kommersiella kylindustrin. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där administration, försäljning och viss tillverkning sker. Utveckling av företagets produkter sker i Sarpsborg i Norge, där Enjoy har en modern produktutvecklingsavdelning. Med start hösten 2007/våren 2008 kommer delar av företagets tillverkning att ske i Izmir i Turkiet, där företaget har ett nära samarbete med Klimasan, som är en av Europas största tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor. Klimasan är börsnoterade på Turkiska börsen. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listad på AktieTorget.
Besök gärna Enjoys hemsida: www.enjoygroup.eu (eller www.enjoysales.se) och Klimasans hemsida: www.klimasan.com.tr.

För mer information kontakta:
Håkan Sjölander, VD Enjoy Group AB (publ)
Telefon: 0693 66 13 06 alternativt 0705 944 469
E-post: hakan@enjoysales.se

Läs mer