Enjoy Group AB (publ) Produktpresentation SwingOut Ambient 0ch RotoShelf på Aktietorgets hemsida

På Aktietorgets Hemsida www.aktietorget.se finns en rubrik som heter Filmer och där visar Enjoy Group AB två presentationer enligt följande:

SwingOut Ambient är en totalpresentation som visar hela iden med Enjoys patenterade SwingOut Ambient inredning. Presentationen informerar systematiskt och man förstår att det finns stora pengar i besparing och lättare hantering för de butiker som installera SwingOut Ambient.

Filmen i presentationen är från CityGross i Halmstad där kan man se hur systemet fungerar i verkligheten för både läsk och torra varor. När man klickar på respektive knapp i menyerna så kommer man in i nya menyer med bilder/ texter som informerar om SwingOut Ambient. I hörnet på vissa av menyerna finns en liten pil som visar att man kan se ytterligare idéer på kommande sidor.

RotoShelf filmen är gammal men ändå sevärd eftersom den visar hur Enjoys patenterade RotoShelf i läskedrycks kylskåp fungerar. Den presentationen kommer att bytas ut i nästa vecka mot en proffs presentation liknande SwingOut Ambient presentationen.

Håkan Sjölander
VD

Enjoy Group AB (publ)

Kort om Enjoy
Enjoy är en svensk/norsk koncern specialiserad på design – utveckling tillverkning av kylskåp med varumärkesdekor och hyllösningar till restaurang samt service- och dagligvaruhandeln där de traditionella hyllorna ersätts med FIFO – SwingOut lösningar som innebär följande fördelar: o Minskar tiden för inplockning av varor o Eliminerar risken med utgående datum på produkterna (FIFO) o Ökar försäljningen eftersom produkterna alltid är frontade. Besök gärna Enjoys hemsida: www.enjoygroup.eu och Klimasans hemsida: www.klimasan.com.tr.

För mer information kontakta:

Håkan Sjölander, VD Enjoy Group AB (publ)
Telefon: 070 59 444 69
E-post: hakan.sjolander@enjoysales.se

Läs mer