Enjoy Group AB (publ) förlänger tiden för företrädesemissionen till och med den 18 juni 2009

Med facit i hand kan styrelsen i Enjoy Group AB (publ) konstatera att teckningstiden för emissionen har varit i kortaste laget och flera av de "större investera" som bolaget för/fört förhandlingar med har framfört önskemål att teckningstiden förlängs vilket styrelsen har lyssnat på och har därför beslutat att förlänga teckningstiden till och med den 18 juni 2009 kl 15.00.

I pressmeddelanden den senaste tiden har Enjoy informerat om ökad försäljning och vinster. Dessutom har flera större internationella aktörer visat intresse för bolagets patenterade produkter RotoShelf och SwingOut Ambient vilket ytterligare bidrar till att de förhandlingar som förs har väsäntligt större förutsättningar att nå i mål.

www.enjoygroup.eu och på www.aktietorget.se finns nu presentations filmer för nerladdning/visning som informerar om dessa produkter och dess fördelar.

På uppdrag av styrelsen

Håkan Sjölander
VD
Enjoy Group AB

Kort om Enjoy
Enjoy är en svensk/norsk koncern specialiserad på design – utveckling tillverkning av kylskåp med varumärkesdekor och hyllösningar till restaurang samt service- och dagligvaruhandeln där de traditionella hyllorna ersätts med FIFO – SwingOut lösningar som innebär följande fördelar: o Minskar tiden för inplockning av varor o Eliminerar risken med utgående datum på produkterna (FIFO) o Ökar försäljningen eftersom produkterna alltid är frontade. Besök gärna Enjoys hemsida: www.enjoygroup.eu och Klimasans hemsida: www.klimasan.com.tr.

För mer information kontakta:

Håkan Sjölander, VD Enjoy Group AB (publ)
Telefon: 070 59 444 69
E-post: hakan.sjolander@enjoysales.se

Läs mer