Enjoy Group AB erhåller auktorisering från Pepsi-Cola Global.

Enjoy Group AB;s kylskåpsmodeller Enjoy 300, Enjoy 400 och Enjoy 600 erhöll den 25 mars 2008 auktorisering (godkännande) från Pepsi-Cola Global gällande i 5 år.

Som tidigare meddelats hade dessa kylskåpsmodeller ett temporärt godkännande vilket innebar att vi även med det godkännande hade rätten att sälja våra kylskåp i hela världen till dem men att vi då inte fanns med på de auktoriserings listor som skickas ut till alla Pepsi-Cola företagen i hela världen. Detta innebar att vi själva fick informera om att man kunde köpa också våra kylskåpsmodeller vilket naturligtvis går men att alltid finna den rätta beslutsfattaren i varje land är då svårt och tidskrävande.

Vi finns nu med på de officiella godkännande listorna och är nu en prioriterad leverantör till Pepsi-Cola Global.

“Att det tar så lång tid att erhålla auktorisation är naturligtvis jobbigt men glädjen den dag man erhåller godkännandet är desto större. För oss på Enjoy innebär det 5 åriga godkännandet från Pepsi-Cola Global att vi nu lagt ytterligare grund för fortsatt expansion i våra hemmamarknader såväl som för vår expansion i Europa/världen säger VD Håkan Sjölander”.

Kort om Enjoy och Klimasan
Enjoy är en Skandinavisk leverantör och tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor för den internationella marknaden. Enjoy har inom en fyraårsperiod etablerat sig som en ledande leverantör med nya produkter och patent som markerar en ny tidsepok inom den kommersiella kylindustrin. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där administration, försäljning och viss tillverkning sker. Utveckling av företagets produkter sker i Sarpsborg i Norge, där Enjoy har en modern produktutvecklings avdelning. Under 2008 kommer delar av företagets tillverkning att ske i Izmir i Turkiet, där företaget har ett nära samarbete med Klimasan, som är en av Europas största tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor. Klimasan är börsnoterade på Turkiska börsen. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listad på AktieTorget.
Besök gärna Enjoys hemsida: www.enjoygroup.eu och Klimasans hemsida: www.klimasan.com.tr.

För mer information kontakta:
Håkan Sjölander, VD Enjoy Group AB (publ)
Telefon: 0693 66 13 06 alternativt 0705 944 469
E-post: hakan.sjolander@enjoysales.se

Läs mer