Emissionen i Enjoy Group AB (Publ) är avslutad

Emissionen i Enjoy Group AB på 15,1 millioner SEK övertecknades med ca 40 %. Teckning skedde till ca 21.5 millioner SEK. Information om tilldelning till de nya aktieägarna skickades från Aktieinvest onsdagen den 2 Maj 2007. Listning på Aktietorget: Enjoys B aktie (ENJO B) kommer att tas upp till handel på Aktietorget och första handelsdag är beräknad till den 22 maj 2007.

Aktie information

Antal aktier efter emissionen:

– A aktier: 555 570 st
– B aktier: 7 400 130 st
– Antal aktieägare efter emissionen: 635 st

För information om skillnaden mellan A – B aktier och ägarfördelning hänvisas till Enjoys hemsida www.enjoysales.se där uppgifterna finns under knappen (Enjoy) och sedan i undermenyn (Aktiefördelning).

Enjoy Group AB

Enjoy är en relativt ny Skandinavisk leverantör och tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor för den internationella marknaden. Enjoy har inom en tvåårsperiod etablerat sig som en ledande leverantör med nya produkter och patent som markerar en ny tidsepok inom den kommersiella kylindustrin.

Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där administration, försäljning och tillverkning sker. Utveckling av företagets produkter sker i Sarpsborg i Norge, där Enjoy har en modern produktutvecklingsavdelning. Med start hösten 2007 kommer delar av Enjoys tillverkning att ske i Izmir i Turkiet. Där har företaget ett nära samarbete med Klimasan som är en av Europas ledande tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor. Klimasan är börsnoterade på den Turkiska börsen.

För ytterligare information kontaktas: VD Håkan Sjölander 0705 944 469 eller hakan@enjoysales.se

Besök gärna företagens hemsida:

www.enjoysales.se
www.klimasan.com.tr

Läs mer