EasyFills AB (publ.) tecknar nytt licensavtal

EasyFill AB tecknar ett nytt licensavtal med globala kyltillverkaren Sanden Intercool för distribution av Bolagets produkter.

EasyFill AB tecknar ett licensavtal med Sanden Intercool vilket ger Bolaget ytterligare en global distributionskanal för bolagets produkter.

Avsikten är att Sanden tillverkar de stålramar som EasyFills produkter bygger på under licens och samtliga plastprodukter levereras av EasyFill. Samtliga ritningar för ramarna tillhandahålls av EasyFill.

Sanden Intercool har låtit meddela att en av deras internationella kunder har uttryckt stort intresse för EasyFills produkter och man talar i skrivande stund om potentiella ordrar för både RotoShelf och TurnLoader.

Avtalet mellan EasyFill och Sanden Intercool börjar gälla per dagens datum.

Kort beskrivning av Sanden Intercool:

Sanden Intercool har huvudkontor i Thailand och man har varit verksamma sedan 1990. Idag har man export till 82 länder och 28 försäljningskontor och distributörer världen över.

Läs mer på www.sandenintercool.com

Kommentar från Jens Nisu Marknadschef på EasyFill.

Vi har tidigare informerat om att vi inte kommer att släppa pressmeddelanden när vi tecknar nya avtal om de inte är speciellt intressanta. Detta tillhör dock den senare kategorin. Sanden Intercool är en av de stora globala tillverkarna av kommersiella kylprodukter i världen. EasyFills key account manager Tommy Seger kallades till Sandens huvudkontor i Thailand tidigare i höst för att diskutera samarbete när det gäller EasyFills produkter för anpassning i deras kylprodukter.

Vid mötet informerade Sanden att man får fler och fler förfrågningar från kunder som vill veta om man har EasyFills produkter i sin produktrange och nu upplever man att man måste ha EasyFill att erbjuda för att inte förlora marknadsandelar.

När en av de stora globala aktörerna uttrycker sig så tydligt och omgående tecknar avtal eftersom man redan har kunder som uttalat intresse så anser jag som marknadschef att detta avtal skall kommuniceras till marknaden.

På EuroShop i Dusseldorf 16-20 Februari kommer Sanden Intercool att använda EasyFills monter för att presentera EasyFills produkter för sina kunder.

Jens Nisu

Marknadschef EasyFill AB 

Sollentuna
11 december 2019

Jens Nisu
CMO
+46 70 660 5882
jens.nisu@easyfill.se 

Kort om EasyFill Group

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker runt om i världen med upp till 40%.

EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företag, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

www.easyfill.se 
www.easyfillcorporate.com

CisionLink EasyFill AB (publ.) tecknar avtal med Sanden Intercool