EasyFills AB (publ.) tecknar nytt licensavtal

EasyFill AB tecknar ett nytt licensavtal med asiatiska kyldisktillverkaren Arneg Korea för distribution av Bolagets produkter.

EasyFill AB tecknar ett licensavtal med Arneg Korea vilket ger Bolaget en väletablerad partner i Asien för bolagets produkter.

Avsikten är att Arneg Korea tillverkar de stålramar som EasyFills produkter bygger på under licens och samtliga plastprodukter levereras av EasyFill. Samtliga ritningar för ramarna tillhandahålls av EasyFill.

Som tidigare meddelats har de första leveranserna redan genomförts och produkterna visats upp vid en säljkonferens.

Avtalet mellan EasyFill och Arneg Korea började gälla 2019-12-19.

Kort beskrivning av Arneg Korea:

Arneg Korea har en produktionsenhet som servar stora delar av Asien; exempelvis Korea, Filipinerna, Indonesien, Thailand och Vietnam. Bolaget har varit framgångsrikt verksamt sedan 1990 talet. Arneg Korea ingår i den multinationella Arneg koncernen med utgångspunkt i Italien.

Läs mer på www.arneg.it

 

Kommentar från Jens Lidén Marknadschef på EasyFill.

Att vi nu tecknar ett licensavtal med Arneg Korea är mycket glädjande och spännande då det ger oss ett väletablerat fäste i Asien, en enorm marknad där vi inte egentligen haft något fokus tidigare. Att ledningen för Arneg Korea genomfört två besök till EasyFill under senhösten tyder på att intresset är verkligt och att vi inom kort kan genomföra de första leveranserna till Arnegs kunder i Asien.

Avtalet ger oss också en fot i dörren in till Arneg Italien som är dominant på den europeiska marknaden så vi hoppas att detta avtal ska ge oss synergier framåt.

På EuroShop i Dusseldorf 16-20 Februari kommer Arneg Korea att använda EasyFills monter för att presentera EasyFills produkter för sina kunder.

 

God Jul och Gott nytt år!

 

Jens Lidén
Marknadschef
+46 70 660 5882
jens.liden@easyfill.se 

Kort om EasyFill Group

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker runt om i världen med upp till 40%.

EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företag, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

www.easyfill.se 
www.easyfillcorporate.com

CisionLink EasyFill tecknar licensavtal med Arneg Korea