EasyFills AB (publ.) Nyhetsbrev januari 2020

EasyFill har tillsammans med Ica Maxi Barkabystaden under 2019 testat den patenterade produkten TurnLoader för mejeriprodukter. Efter att testen var slutförd har EasyFill erhållit en testrapport som visar att de siffror bolaget tidigare presenterat stämmer till fullo.

I detta korta nyhetsbrev presenteras testrapporten från utvärdering av test hos ICA Maxi Barkarbystaden.
Rapporten kan läsas i sin helhet nedan, via bifogad PDF alternativt via nedanstående länk:

https://www.easyfill.se/wp-content/uploads/2020/01/Rapport-ICA-Maxi-Bernt-Welander.pdf

 

Kommentar från Jens Lidén, Marknadschef EasyFill AB

Denna och liknande rapporter är i praktiken ovärderliga då de, utom allt tvivel, bevisar de egenskaper som vi hävdar att våra produkter har.
Vi kommer använda detta som grundmaterial för vidare marknadsföring nationellt och internationellt och givetvis inför branschmässan EuroShop 16-20 februari.

God fortsättning på 2020

Jens Lidén
Marknadschef
+46 70 660 5882
jens.liden@easyfill.se 

Kort om EasyFill Group

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker runt om i världen med upp till 40%.

EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företag, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

www.easyfill.se 
www.easyfillcorporate.com

CisionLink Rapport ICA Maxi, Bernt Welander