EasyFill nyhetsbrev 18 februari 2020

Besök ICA Supermarket i Mora i samband med Vasaloppsveckorna och titta på bolagets produkt TurnLoader för kyldiskar och prata med personal i butiken samt representant från EasyFill.

Kom och prata med oss på EasyFill – eller med Anton Wattberg från ICA Supermarket Mora – för att höra vad EasyFills produkter bidrar till i en butik.

Den 20:e och 21:a februari finns EasyFills Nordiska säljchef Tommy Seger på plats hos ICA Supermarket i Mora så ta chansen att åka skidor och samtidigt se framtidens hyllsystem för livsmedelsbutiker.

Prata med Anton för att höra hans åsikter om hyllsystemet som enligt honom minskar matsvinnet, förkortar påfyllningstiden och samtidigt ökar försäljningen.

EasyFill har den senaste tiden fått flera mycket goda uttalanden från ICA-handlare som verkligen rekommenderar bolagets produkter.
Läs och se mer via länkarna nedan:

www.easyfill.se/ica

Fri-köpenskap

ICA-nyheter

Videoklipp med Malin Pettersson, ICA Supermarket Bräcke: 
https://www.youtube.com/watch?v=KZQK1ldBj3E

 

Tommy kan dessutom ge en färsk rapport från branschmässan Euroshop där EasyFill ställt ut.

 

Jens Lidén
Marknadschef
+46 70 660 5882

jens.liden@easyfill.se

Kort om EasyFill Group

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker runt om i världen med upp till 40%.

EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företag, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

www.easyfill.se 
www.easyfillcorporate.com

CisionLink Nyhetsbrev 2020-01-18