EasyFill AB (publ) välkomnar till webbsändning och presentation av fjärde kvartalet samt bokslutskommuniké för 2022

​​​​​​EasyFill AB (publ) planerar att på torsdag den 23 februari klockan 08:00 (CET) publicera bolagets rapport för fjärde kvartalet samt bokslutskommuniké för 2022. Vår direktsändning startar klockan 10:00 (CET) och rapporten kommer att presenteras av bolagets CEO Tobias Sjölander samt bolagets CFO Johan Svedberg.

Rapporten kommer att finnas tillgänglig på www.easyfillcorporate.com samt på www.spotlightstockmarket.com och i samband med detta så presenteras rapporten på direktsänd webbsändning på torsdag den 23 februari klockan 10:00 (CET). Presentationen sker på svenska och det kommer att finnas möjlighet att skicka in frågor direkt under sändningen.

Webbsändning via Teams Webinar (Earnings call)

Datum: 20230223
Tid: 10:00 (CET)

Anmälan webbsändning (Earnings call)

Anmälan sker på www.easyfillcorporate.com/earningscall

 

För mer information kontakta
Tobias Sjölander

Chief Executive Officer
+46 70 660 54 23                                              
tobias.sjolander@easyfill.se                               

www.easyfill.se
www.easyfillcorporate.com 

Om EasyFill-gruppen

EasyFill AB är ett svenskt börsbolag som använder svenska patenterade innovationer för att öka försäljning, minska arbetsinsats och reducera matsvinn. EasyFill är ett innovationsdrivet företag med huvudfokus på att utveckla produkter som förenklar hanteringen av varor i butik och restauranger. Alla produkter som företaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljningen sker genom företagets egna bolag, genom återförsäljare och tillsammans med tillverkare av läskkylskåp och kylskåpsmöbeltillverkare som i sin tur säljer vidare sina produkter med EasyFills produkter installerade runt om i världen.

EasyFill är noterat på Spotlight Stock Market, Stockholm sedan maj 2007.

CisionLink Pressrelease EasyFill_Inbjudan Earnings call_20230209_SVE