EasyFill AB (publ) välkomnar till webbsändning och presentation av andra kvartalet för 2023

EasyFill AB (publ) planerar att på torsdag den 31 augusti klockan 08:00 (CET) publicera bolagets rapport för andra kvartalet för 2023. Vår direktsändning startar klockan 10:00 (CET) och rapporten kommer att presenteras av bolagets CEO Tobias Sjölander samt bolagets CFO Johan Svedberg.

Oliver Eischeid kommer under webbsändningen att ge oss en inblick i EasyFills partnerstrategi och hur vi arbetar med våra existerande partners samt våra framtida partners.

Rapporten kommer att finnas tillgänglig på www.easyfillcorporate.com samt på www.spotlightstockmarket.com och i samband med detta så presenteras rapporten på direktsänd webbsändning på torsdag den 31 augusti klockan 10:00 (CET). Presentationen sker på svenska förutom webbsändningens tema-del om partnerstrategi som presenteras på engelska. Det kommer att finnas möjlighet att skicka in frågor direkt under sändningen.

Webbsändning via Teams Webinar (Earnings call)

Datum: 20230831
Tid: 10:00 (CET)

Anmälan webbsändning (Earnings call)

Anmälan sker på www.easyfillcorporate.com/earningscall

 

För mer information kontakta
Tobias Sjölander

Chief Executive Officer
+46 70 660 54 23                                              
tobias.sjolander@easyfill.se                               

www.easyfill.se
www.easyfillcorporate.com 

Om EasyFill-gruppen

EasyFill AB är ett svenskt börsbolag som använder svenska patenterade innovationer för att öka försäljning, minska arbetsinsats och reducera matsvinn. EasyFill är ett innovationsdrivet företag med huvudfokus på att utveckla produkter som förenklar hanteringen av varor i butik och restauranger. Alla produkter som företaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljningen sker genom företagets egna bolag, genom återförsäljare och tillsammans med tillverkare av läskkylskåp och kylskåpsmöbeltillverkare som i sin tur säljer vidare sina produkter med EasyFills produkter installerade runt om i världen.

EasyFill är noterat på Spotlight Stock Market, Stockholm sedan maj 2007.

CisionLink EasyFill AB (publ) - Pressrelease Inbjudan Earnings call 20230817_SVE