EasyFill AB (publ.) – Order på släpvagnar till Ebeco

EasyFills slovakiska dotterbolag Ebeco s.r.o. har mottagit ordrar på släpvagnar för leveranser under första halvan av 2022 till ett sammantaget värde på ca 1 350 000 euro.

Ebeco har mottagit två större ordrar från MobiHeat på totalt ca 850 000 euro. Ordern gäller två olika modeller med leveranser för första halvåret och förväntan och förhoppning är att Mobiheat kommer att genomföra inköp hos Ebeco för drygt 1 000 000 euro för helåret 2022.

Mobiheat är en specialbyggd släpvagn för att snabbt kunna ställa upp mobila generatorer på byggarbetsplatser och andra ställen där tillfällig elförsörjning behövs. Produkten är ännu ej introducerad på svenska marknaden.

Samtidigt har Ebeco bekräftade ordrar på ca 500 000 euro av den ihopfällbara släpvagnen WallTrailer till Bolagets återförsäljare för leverans under första halvåret 2022.

Walltrailer är en egenutvecklad släpvagn som kan fällas ihop mot en garagevägg som passar perfekt för villamarknaden. Produkten finns ännu ej på den svenska marknaden.

Kommentar från Jens Lidén tf VD

Det är väldigt positivt att en av Ebecos största och viktigaste kunder väljer att lägga stora beställningar tidigt inför säsongen. Bolaget har ett nära och framgångsrikt samarbete med MobiHeat där Ebeco är ensam leverantör av denna typ av specialvagn och det pågår ytterligare utvecklingsprojekt mellan parterna så vi ser fram emot att ta ytterligare positiva kliv i samarbetet. Denna typ av specialvagnar är högmarginalprodukter så detta är mycket viktigt även ur en koncernaspekt, inte bara positivt för Ebeco som producent och leverantör.

Sammantaget säkrar dessa ordrar produktionen i fabriken i Slovakien under Q1 och Q2 och gör oss mindre känsliga för påverkan av andra kunder vilket är en stor fördel.

För mer information kontakta:

Jens Lidén                                                
tf VD/Marknadschef                                                                    
+46 70 660 58 82                                              
jens.liden@easyfill.se

www.easyfill.se
www.easyfillcorporate.com

Kort om EasyFill AB (publ.)

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker med upp till 40%.
EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företagen, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

CisionLink EasyFill AB (publ) Order på släpvagnar till Ebeco 2021-11-24