EasyFill AB (publ) medverkar på Aktiespararnas Aktiedag i Stockholm den 18 september

Aktiespararna välkomnar till Aktiedagar i Stockholm i september. Aktiespararna bjuder på massvis med presentationer av intressanta bolag, utbildning, aktietips och en analys av börsläget. EasyFill och Tobias Sjölander presenterar verksamheten och informerar om Företrädesemission som Bolaget genomför med teckningsperiod 11 september till 25 september 2023. EasyFill finns på scenen måndag den 18 september klockan 15:10.

Anmälan sker via Aktiespararna och evenemanget är kostnadsfritt för medlemmar i Aktiespararna om du anmäler dig. Aktiespararna bjuder på lunch, fika och kvällsförtäring om du i din anmälan anger ungefär vilka tider du avser att närvara.

 

Anmälan – Aktiedag Stockholm 18 september

Anmälan sker på www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiedagen-stockholm-18-september-38387

Plats: Birger Jarl Konferens
Adress: Birger Jarlsgatan 61 A

 

För mer information kontakta
Tobias Sjölander

Chief Executive Officer
+46 70 660 54 23                                              
tobias.sjolander@easyfill.se                               

www.easyfill.se
www.easyfillcorporate.com 

Om EasyFill-gruppen

EasyFill AB är ett svenskt börsbolag som använder svenska patenterade innovationer för att öka försäljning, minska arbetsinsats och reducera matsvinn. EasyFill är ett innovationsdrivet företag med huvudfokus på att utveckla produkter som förenklar hanteringen av varor i butik och restauranger. Alla produkter som företaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljningen sker genom företagets egna bolag, genom återförsäljare och tillsammans med tillverkare av läskkylskåp och kylskåpsmöbeltillverkare som i sin tur säljer vidare sina produkter med EasyFills produkter installerade runt om i världen.

EasyFill är noterat på Spotlight Stock Market, Stockholm sedan maj 2007.

CisionLink EasyFill AB (publ) - Pressrelease Inbjudan Aktiedagen Stockholm 18 september_20230913