EasyFill AB (publ) har skrivit ett europeiskt återförsäljaravtal med VKF Renzel GmbH

EasyFill AB har idag tecknat ett återförsäljaravtal med VKF Renzel GmbH gällande det roterande FIFO-hyllsystemet EasyFill TurnLoader™ Ambient.

Under 2023 har EasyFill märkt en stor ökning i intresset för bolagets produkter på den globala marknaden. På den europeiska marknaden tecknar nu EasyFill ett återförsäljaravtal med välrenommerade VKF Renzel. Inledningsvis fokuserar samarbetet på att utveckla erbjudandet för butikshyllor, den roterande hyllan TurnLoader™ Ambient. VKF Renzel kommer att ta med sin erfarenhet, kompetens och kunskap om marknadsföring och försäljning för att presentera, erbjuda och sälja denna produkt.

Samarbetet är en naturlig fortsättning på avsiktsförklaringen som tecknades i november 2022 som en del av EasyFills partnerstrategi. Förhoppningen är att samarbetet på sikt kan leda till större utrullningar som leder till framtida affärer med butikskedjor på den europeiska marknaden.

Läs mer om EasyFills produkter på VKF Renzels webbsida: www.vkf-renzel.de/easyfill-regalsystem/

”Nu är avtalet tillsammans med VKF Renzel på plats och vi kan tillsammans fortsätta arbetet med de första leveranserna samt utrullningen av produkterna tillsammans med en bra och etablerad partner i Europa. Vi ser fram emot att förändra framtiden med roterande hyllor” kommenterar Tobias Sjölander, vd för EasyFill.

 

För mer information kontakta
Tobias Sjölander

Chief Executive Officer
+46 70 660 54 23                                              
tobias.sjolander@easyfill.se                               

www.easyfill.se
www.easyfillcorporate.com 

Om EasyFill-gruppen

EasyFill AB är ett svenskt börsbolag som använder svenska patenterade innovationer för att minska matsvinnet i livsmedelsbutiker världen över med upp till 40%. EasyFill är ett innovationsdrivet företag med huvudfokus på att utveckla produkter som förenklar hanteringen av varor i butik och restauranger. Alla produkter som företaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljningen sker genom företagets egna bolag, genom återförsäljare och tillsammans med tillverkare av läskkylskåp och kylskåpsmöbeltillverkare som i sin tur säljer vidare sina produkter med EasyFills produkter installerade runt om i världen.

EasyFill är noterat på Spotlight Stock Market, Stockholm sedan maj 2007.

CisionLink EasyFill AB (publ) - Pressrelease - Europeiskt återförsäljaravtal med VKF Renzel GmbH_20240321_SVE