EasyFill AB (publ) – Ebeco erhåller order på släpvagnar till ett värde av cirka 11 MSEK

EasyFills dotterbolag Ebeco har mottagit en order för leveranser av nischsläpvagnar till kunden Mobiheat under första delen av 2024 till ett värde på cirka 11 MSEK.

Ordern avser tillverkning av två olika modeller, MH70 och MH100, totalt cirka 130 släpvagnar med leveranser under 2024. Som vi tidigare har kommunicerat så har Ebecos omsättning under 2023 påverkats av lägre orderingång från kunden Mobiheat, denna order skapar framtidstro i en för stunden tuff bransch. Tillverkningen kompletterar EasyFills egna tillverkning av hyllsystem bra och kommer att påbörjas i januari för omgående leverans.

Mobiheat erbjuder bland annat en transportabel släpvagn som kan omvandlas till en värmecentral. Mobila värmecentraler är flexibla, effektiva och kostnadseffektiva värmelösningar som kan sättas upp snabbt och anpassas efter behov. Lösningen används exempelvis vid tillfälliga arbeten på byggarbetsplatser eller som värme vid nödsituationer.

”En viktig order från en av Ebecos största externa kunder och ett mycket väl utfört arbete av våra kollegor i Slovakien”, kommenterar Tobias Sjölander, vd för EasyFill.

  

För mer information kontakta
Tobias Sjölander

Chief Executive Officer
+46 70 660 54 23                                              
tobias.sjolander@easyfill.se                               

www.easyfill.se
www.easyfillcorporate.com 

Om EasyFill-gruppen

EasyFill AB är ett svenskt börsbolag som använder svenska patenterade innovationer för att öka försäljning, minska arbetsinsats och reducera matsvinn. EasyFill är ett innovationsdrivet företag med huvudfokus på att utveckla produkter som förenklar hanteringen av varor i butik och restauranger. Alla produkter som företaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljningen sker genom företagets egna bolag, genom återförsäljare och tillsammans med tillverkare av läskkylskåp och kylskåpsmöbeltillverkare som i sin tur säljer vidare sina produkter med EasyFills produkter installerade runt om i världen.

EasyFill är noterat på Spotlight Stock Market, Stockholm sedan maj 2007.

CisionLink EasyFill AB (publ) - Pressrelease Ebeco erhåller order på släpvagnar till ett värde av cirka 11 MSEK_20231212_SVE