EasyFill AB (publ.) 556653-2924 söker försäljningschef för släpvagnar.

EasyFill AB (Publ) skall anställa en global försäljningschef för våra släpvagnar. Bolaget tillverkar släpvagnar i egen fabrik i Slovakien under varumärket Ebeco och säljer nu i 18 länder i Europa. EasyFill startar nu upp försäljning ibland annat Sverige samt bygger upp ett försäljningsnät i Europa och skall därför anställa en försäljningschef. Nedan följer den annons som Bolaget gått ut med. Om du har någon som du tror passar till denna tjänst, kontakta VD Håkan Sjölander. Kontaktuppgifter nedan.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Sollentuna men en del resande ingår då du kommer att vara ansvarig för byggande av återförsäljarnätet i Europa. Bolaget har huvudkontoret i Bräcke, Jämtland, fabrik i Slovakien där utveckling och produktion av släpvagnar och koncernens övriga produkter RotoShelf, SwingOut och ColdFront sker. (Samtliga produkter för förenklad hantering av läskedrycker och matvaror se www.easyfill.se). Koncernen har säljbolag i Norge, Tyskland, Sydafrika och USA samt återförsäljare/agenter i ett flertal länder. Våra släpvagnar kan du se på www.scantrailer.se och ännu fler på www.tilhengerfabrikken.no.

Den släpvagn som har enskilt störst förutsättningar är Walltrailer som du kan se flera filmer om på Youtube.

Arbetsbeskrivning

Som säljchef för divisionen släpvagnar hos EasyFill/Ebeco har du försäljnings- och resultatansvar för försäljning av släpvagnar till privatpersoner och återförsäljare. Du är också huvudansvarig för alla avtal som skrivs. Du kommer att ha klart definierade mål och förväntas att aktivt utveckla affärsområdet och öka omsättningen.

Lämplig bostadsort är Stockholm – Mälardalen, då placering är på vårt kontor i Sollentuna, men det viktigaste är att du är rätt person för denna betydelsefulla roll.

Vi erbjuder

EasyFill/Ebeco står inför en spännande och expansiv fas när det gäller affärsområdet släpvagnar och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor med bla bra grundlön + bonus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Arbeta löpande med utveckling av försäljning av affärsområdet.

Arbeta självständigt med försäljning av Ebecos släpvagnar mot nyckelkunder.

Driva sälj- och marknadsaktiviteter i samråd med huvudkontoret.

Din profil

Du har gedigen erfarenhet från framgångsrik försäljning

Som person är du trygg, driven och resultatinriktad och självgående.

Du trivs med att ta egna initiativ och bygga långsiktiga relationer både med personal och kunder.

Du har körkort för bil och tungt släp (om du inte har körkort för tungt släp kommer bolaget bekosta dylik utbildning.)

Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Vill du veta mer så ring Håkan Sjölander CEO EasyFill AB (publ) 070 59 444 69 eller maila hakan.sjolander@easyfill.se

Välkommen med din ansökan till info@easyfill.se

Sökord: säljare, säljchef, utesälj, försäljningschef, personalansvar, kundvård. KAM, Key Account Manager, fordon, transport

Läs mer Läs mer