EasyFill AB (Publ.) 556653-2924 förslag till ny styrelsemedlem

Bolaget föreslår Torbjörn Petersson som ny styrelsemedlem.

Att rekrytera nya styrelsemedlemmar till ett företagsstyrelse kan synas vara en enkel sak och det stämmer säkert men att finna en styrelsemedlem som har intigritet, kunskap och som vågar stå för sina egna åsikter för att driva det bolag man är styrelsemedlem i framåt är inte det lättaste.

Torbjörn Petersson 57 årig avdokat från Östersund uppfyller ovanstående med råge och han har accepterat att ställa sig till förfogande för EasyFills styrelse om bolagstämman den 29 maj 2019 väljer rösta in honom som styrelsemedlem.

Håkan Sjölanders VD kommentar.

Torbjörn Petersson är en ansedd advokat från Östersund med gedigen allmänkunskap och kommer att med sina bakgrund och sina mänskliga drag väl passa in i vår styrelse.
Styrelsens ambition är att inför årets bolagsstämma finna ytterligare en kandidat till styrelsen.

Håkan Sjölander
CEO/VD
+46 70 59 444 69
hakan.sjolander@easyfill.se

Kort om EasyFill Group

EasyFill:

EasyFill AB är ett svenskt börsnoterat företag som med svenska patenterade innovationer minskar matsvinnet i livsmedelsbutiker runt om i världen med upp till 40%.

EasyFill är ett innovationsdrivet bolag med huvudfokus på utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. Samtliga produkter bolaget tillverkar och säljer är patenterade på de stora marknaderna i världen. Försäljning sker genom egna företagen, via återförsäljare samt tillsammans med tillverkare av läskedryckskylskåp och kylmöbeltillverkare som i sin tur säljer sina produkter vidare med EasyFills produkter installerade i runt om i världen.

Enjoy Sales:

Det till 100% av EasyFill ägda dotterbolaget Enjoy Sales AB är Sveriges ledande leverantör av läskedryckskylskåp till livsmedelsbutiker, restauranger, kiosker, besinstationer o.s.v. Bolaget har sin bas i Bräcke (Jämtland) och levererar årligen ca 6000 kylskåp till ett värde av ca 40 miljoner.

Ebeco:

På den till 100% av EasyFill ägda dotterbolaget Ebeco Nizna (Slovakien) utvecklas och tillverkas EasyFills produkter i företagets egenägda fabrikslokaler.

På fabriken i Nizna utvecklas dessutom släpvagnar som säljs runt om i Europa. 

EasyFill koncernens bolagsstruktur:

EasyFill AB (publ) moderbolag (Bräcke, Jämtland).
Sälj- och marknadsavdelning (Sollentuna).

EasyFill GmbH (Köln, Tyskland). 

EasyFill Soutern Africa (Kapstaden, Sydafrika). 50% ägt företag med Shelter Trading, omsättningen redovisas ej i koncernresultatet.

EasyFill America (Fort Worth Texas, USA). 50% ägt företag med Marco Company, omsättningen redovisas ej i koncernresultatet.

Ebeco A/S (Oslo, Norge).

Ebeco SRO (Nizna, Slovakien) fabrik och utveckling.

EasyFill är sedan maj 2007 listat på Spotlight Stockmarket, Stockholm.

CisionLink Read as PDF