CaruShelf installerat i Narvesen på flygplatsen Gardemoen i Norge

Genom samarbetet med en av Europas ledande tillverkare av öppna kylskåp för butik finns nu Enjoys patenterade lösning CaruShelf ute på fullskaligt test på Gardemoens flygplats utanför Oslo.

Enjoys patenterade First in – First Out lösning CaruShelf finns sedan ett par dagar installerad i butikskedjan Narvesens butik i ankomsthallen på Oslos internationella flygplats Gardemoen.

Tack vare butikens placering i AAA-lägen på Gardemoen har Narvesen mycket stor genomströmning av kunder och till denna typ av butiker passar CaruShelf ypperligt tack vare flexibiliteten som uppnås då det är möjligt att fylla på individuella hyllor genom att rotera dem. Personalen ser mycket positivt på denna lösning eftersom det underlättar deras arbete och sparar mycket tid jämfört med påfyllning av standard hyllösningar samtidigt som kunderna kan erbjudas produkter som alltid är kylda. Med Enjoys CaruShelf kan butiksinnehavaren variera inredningen i kylen så att det passar de behov man har och fritt välja antal standardhyllor att ersätta.

Anläggningen hos Narvesen på Gardemoen skall ses som ett skarpt marknadstest av CaruShelf i denna specifika kylmodell som är en nyhet från tillverkaren. Om detta pilotprojekt faller väl ut öppnar sig en potentiellt mycket stor marknad då Narvesen är en del av Reitan gruppen där så väl Pressbyrån i Sverige och Seven Eleven ingår. Denna typ av butikskoncept är på stor frammarsch på kontinenten då mat och dryck To Go växer kraftigt och för oss på Enjoy Group AB kommer denna installation att vara en utmärkt och viktig referens.

Kommentar från VD Håkan Sjölander:
“För en del aktieägare i Enjoy är det säkert trist att återigen få läsa om en testinstallation men till dem kan jag bara säga att inte misströsta, testinstallationer är slutfasen i produktutveckling och således steget före fullskalig försäljning. Att få installera CaruShelf i Narvesens butik i ankomsthallen på Gardemoens flygplats är för mig som att vinna en jättevinst på lotto, utan tvekan är det en inkörsport till Narvesens alla kiosker och butiker i Norge samt till Pressbyrån och Seven Eleven i Sverige, jag hade inte kunnat få en bättre start på 2012 säger Enjoys VD Håkan Sjölander”.

Sollentuna 03/01-2012
För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70-660 58 82 eller jens.nisu@enjoygroup.eu

För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker, samt ett försäljningskontor med Showroom i Sollentuna. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer Läs mer