Carlsberg Sverige tecknar order på Impulskyl

Inte vår största och ej heller vår första order till Carlsberg Sverige men det är en stor glädje att via detta pressmeddelande informera om att Carlsberg Sverige idag tecknat en order på leverans av de 200st första Enjoy 300 för den svenska marknaden. Ordervärde ca 1,5 millioner med omgående leverans.

För Enjoy är detta tveklöst en prestigeorder eftersom det är vår första leverans av Enjoy 300 i Sverige samtidigt som vi fick ordern i konkurrens med flera andra stora aktörer.

Information om Enjoy Group AB (publ)

Enjoy Group AB

Enjoy är en relativt ny Skandinavisk leverantör och tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor för den internationella marknaden. Enjoy har inom en tvåårsperiod etablerat sig som en ledande leverantör med nya produkter och patent som markerar en ny tidsepok inom den kommersiella kylindustrin.

Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där administration, försäljning och tillverkning sker. Utveckling av företagets produkter sker i Sarpsborg i Norge, där Enjoy har en modern produktutvecklingsavdelning. Med start hösten 2007 kommer delar av företagets tillverkning att ske i Izmir i Turkiet, där företaget har ett nära samarbete med Klimasan, som är en av Europas största tillverkare av kylskåp med varumärkesdekor. Klimasan är börsnoterade på den Turkiska börsen. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listad på AktieTorget.

För ytterligare information kontaktas: VD Håkan Sjölander 0705 944 469 eller hakan@enjoysales.se

Besök gärna företagens hemsida:

www.enjoysales.se
www.klimasan.com.tr

PRESSMEDDELANDE 070601

Läs mer