Butiksleverantörsmässan Kista, Stockholm 28-29 mars 2012

Enjoy Group AB ställer ut på Butiksleverantörsmässan i Kista, 28-29 mars. Besök vår monter, nummer J:25, och se våra revolutionerande produkter.

I montern visas Enjoy Group ABs revolutionerande butiksinredning SwingOut ambient – en ny typ av butiksinredning som öppnas för påfyllning med en hand som en normal dörr. I öppen position är alla hyllorna tillgängliga för påfyllning samt frontade, men samtidigt inte blockerade för kunder att ta varor från. Dessutom visas produkterna RotoShelf, CaruShelf och RotoTrack i olika typer av kylmöbler.

En elektronisk biljett kan laddas ner genom att följa denna länk:
http://www.enjoygroup.eu/news/96-maessa-kista

Sollentuna 27/3-2012
För ytterligare information kontakta: Marknadschef Jens Nisu +46 70-660 58 82 eller jens.nisu@enjoygroup.eu
För mer information om Enjoy Group AB besök: www.enjoygroup.eu

Kort om Enjoy Group AB (publ)
Enjoy är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. Enjoy har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker, samt ett försäljningskontor med Showroom i Sollentuna. Enjoy Group AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer