Blogg startas upp

För att aktieägare och kunder i hela världen skall kunna följa oss vid speciella tillfällen har ledningen i EasyFill beslutat att nyttja sociala medier. Eftersom vi nu skall ställa ut på Drinktec i München 16-20 september tar vi tillfället i akt och startar upp bloggen som kommer att kunna följas på www.easyfill.se/news/blog. Dagligen kommer en liten rapport och några foton från mässan. Första mässbloggen blir idag där vi bla kommer att rapportera om förberedelser inför mässan.

VD kommentar:
Naturligtvis kommer vi på vår nya blogg inte att informera om affärer o händelser som skall ske via PM utan här kommer vi på ett litet lekfullt sätt ge er en inblick i vardagen hos ett innovationsföretag.

För mer information kontakta :
Håkan Sjölander CEO , EasyFill AB (publ)
Mob: +46 70 59 444 69, E-mail: hakan.sjolander@easyfill.se
www.easyfill.se

Kort om EasyFill
EasyFill AB är ett skandinaviskt utvecklingsbolag där huvudfokus är utveckling av produkter som förenklar hanteringen av varor i butiker och restauranger. De produkter som utvecklas skall patenteras och lanseras med världen som marknad tillsammans med samarbetspartners där bolagets målsättning är att erhålla provisioner per försåld produkt. EasyFill har sin bas i Bräcke i Jämtland där utveckling, försäljning och administration sker.

EasyFill AB är från den 22 maj 2007 listat på Aktietorget.

Läs mer